0256 240 250

De ce Gynatal?

Parametrii de eficacitate ai Centrului nostru de fertilitate sunt printre cei mai ridicați din ţară, astfel, şansele dumneavoastră, statistice, de a obține o sarcină sunt mai mari decât media.

Protocoalele noastre profesionale, realizate pe baza celor internaţionale sunt rapide şi eficace. Examinarea cuplului cu infertilitate va stabili în scurt timp, motivul acesteia.

Tratamentele efectuate la clinica noastră sunt realizate în mod exclusiv pe baza rezultatelor examinărilor individuale, concrete. Evităm efectuarea inutilă a unor analize, a intervenţiilor care suprasolicită fără rost organismul. Fiecare pacient este tratat conform unui plan individualizat.

Personalul centrului de reproducere umană asistată GYNATAL are la activ multiple reuşite, realizate pe parcursul a peste 15 ani. Colectivul este unul sudat, format din medici, embriologi şi asistente care se bucură de încrederea pacienţilor.

Examinările şi tratamentele le efectuăm, în fiecare caz, într-o modalitate blândă şi cu mare discreţie, completându-le cu servicii pentru ridicarea nivelului de confort.

Conştiinţa că prin tratamentele noastre am oferit fericire sutelor de familii – ne asigură în fiecare nouă zi energia necesară pentru continuarea activităţii noastre ferme de combatere a infertilităţii.

În cazul în care şi la dumneavoastră există suspiciunea de infertilitate contactați-ne pentru o examinare.

echipa-medicala-delia-hutanu

Există un spirit de echipă extraordinar la GYNATAL, lucrăm împreună pentru a identifica şi soluţiona chiar şi cele mai complexe probleme de fertilitate. Dorim să-i ajutăm pe toți pacienții nostri, indiferent de motivul infertilităţii lor.

Dotări

Misiunea noastră este să oferim pacienților servicii medicale la cele mai înalte standarde, la prețuri accesibile, punând accent pe experiență, profesionalism, confort și, nu în ultimul rând, siguranță.

laborator-gynatal

Laboratorul de FIV este dotat cu aparatură la standarde europene. Ne angajăm să ducem mai departe calitatea și fiabilitatea tratamentelor de reproducere umană asistată.