0256 240 250

Parteneri

partener-maternitatea-premiere

Spitalul Premiere

O colaborare între specialiștii de top din domeniul medical timișorean, colaborare în urma căreia a luat ființă un nou spital privat, Spitalul Première, din fosta Clinica President cunoscută ca o maternitate privată de succes.
www.spitalpremiere.ro

partener-ferring

Ferring Pharmaceuticals

Ferring Pharmaceuticals este un grup biofarmaceutic specializat, orientat pe cercetare, activ pe pieţele internaţionale. Compania identifică, dezvoltă şi comercializează produse inovatoare în domeniile sănătăţii reproductive, urologiei, gastroenterologiei şi endocrinologiei.
www.ferring.ro

partener-ferring

Signal Iduna

Avand ca principala directie asigurarile private de sanatate, domeniu in care vizeaza pozitia de lider de piata, compania isi propune sa indrume piata serviciilor medicale din Romania catre un standard inalt, beneficiarul principal fiind pacientul.
www.signal-iduna.ro

partener-alianz-tiriac

Alianz Tiriac

SanaPlan este un produs modular format din Planul Ambulatoriu ce include o gama larga de beneficii, la care se pot adauga optional planurile Spitalizare si Stomatologie.
www.allianztiriac.ro

partener-bioclinica

Laboratoarele Bioclinica

Preocuparea pentru calitate si performanta a motivat consolidarea unei echipe puternice de profesionisti care efectueaza zilnic peste 600 de tipuri de investigatii de laborator.
www.bioclinica.ro

partener-laboratoarele-synevo

Laboratoarele Synevo

Înfiintata în 1995 cu capital belgian si cunoscuta sub denumirea de Rombel, achizitionata în 1997 de grupul suedez Medicover, Synevo a devenit astazi cea mai puternica retea de laboratoare private din Romania.
www.synevo.ro

partener-farmaciile-dona

Farmaciile Dona

Reteaua de farmacii DONA – medicamente, dermato-cosmetice, parafarmaceutice, articole pentru copii.
www.farmaciiledona.ro

partener-stem-cells-bank

Stem Cells Bank

Stem Cells Bank, a fost întotdeauna dedicată calității grefelor stocate, folosind înca din prima zi de funcționare sistemul elvețian de procesare automată a celulelor stem, Sepax.
www.stemcellsbank.ro

partener-stem-cells-bank

Lifeline

Când sunt puși față în față cu o boală ce le afectează fie copilul, fie pe cei iubiți, familiile vor SPERANȚĂ, iar doctorii vor OPȚIUNI: stocarea de CELULE STEM le aduce pe amândouă.

Înființată în 1994, în Marea Britanie, Lifeline este prima organizație din Europa implicată în stocarea celulelor stem din cordonul ombilical.

www.lifeline.com.ro

dr gug cristina

Dr. Cristina Gug

Dr. Cristina Gug din Timișoara consideră că face parte din acei oameni fericiți la care profesia se confundă cu marea pasiune. În cazul de fată este vorba de genetică.
facebook.com/GeneticaDr.CristinaGug

dr. dan tigaran

Dr. Dan Țigăran

Medic specialist, Urologie.