0256 240 250

Infertilitatea

infertilitateaO scurtă privire în urmă: În anul 1978, se năştea la Bourn Hall, Anglia, Louise Brown – primul copil obţinut după o procedură de fertilizare in vitro.

Iniţial, reproducerea umană asistată a fost concepută pentru a ajuta femeile afectate de o patologie tubară, fără a avea o adresabilitate către celelalte cauze de infertilitate. Mai mult decât atât, mulţi ani s-a crezut că nu există soluţii pentru infertilitatea masculină,  nici măcar soluţii oferite de procedurile asistate.

În prezent, deşi departe de a avea răspunsuri pentru toate întrebările, dezvoltarea continuă a domeniului medical, şi  implicit a reproducerii umane asistate şi a tehnicilor de fertilizare in vitro, precum şi deschiderea tot mai largă a societăţii către un subiect considerat altădată tabu, au dus la îmbunătăţirea considerabilă a ratei de succes şi la rezolvarea favorabilă  a tot mai multor situaţii “imposibile”.

Odată cu apariţia tehnologiei ICSI, infertilitatea masculină a încetat  să mai reprezinte un obstacol de netrecut. Dezvoltarea intensă pe care o cunoaşte medicina reproductivă în ultimele decenii  ne permite nouă, acum, să oferim soluţii cuplurilor ce se confruntă cu diagnostice complexe, precum cancerul sau insuficienţa ovariană primară.

Infertilitatea reprezintă o boală şi este o povară greu de dus pentru fiecare cuplu afectat. Noi ne propunem să vă oferim cele mai bune soluţii, să vă devenim parteneri de drum şi să vă ghidăm în înţelegerea deplină a tuturor aspectelor medicale, legale, psihologice pentru a vă îndeplini cât mai repede visul de a deveni părinţi.