0256 240 250

Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Nutriția este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor apărute ca urmare a unui dezechilibru între nevoile normale ale organismului și starea actuală. Nutriția înseamnă în primul rând o alimentație corectă.
Printre bolile de nutriție care justifică solicitarea unui specialist în nutriție se numără: supraponderea și obezitatea, subponderarea, bolile endocrinologie, cardiovasculare, reumatologice cu indicație de scădere în greutate.

Pentru noi este importantă atât sănătatea ta cât și sănătatea copilului tău!
Când vorbim despre nutriție nu mai vorbim de ceva necunoscut. Nutriția a devenit și în România o speță importantă în prevenirea, menținerea și tratarea multor amenințări la adresa sănătății corpului uman.

Corpul uman este un templu, și, deci, da… Suntem ceea ce mâncam!!!
Deși aparent toată lumea se poate informa în legătură cu practici nutriționale , având la dispoziție mediul virtual, trebuie să tragem un semnal de alarma în acest sens.

O dieta sau un stil de viață sănătos, luat de pe internet poate prezenta mai multe dezavantaje decât avantaje, din acest motiv este esențial să apelam la un specialist.

Deși educația nutrițională, în rândul populației este abia la început, în mâinile unui specialist nutriția devine un aliat nu doar în lupta cu kilogramele ci și un factor important în tratarea multor boli (obezitate, diabet, sindrom metabolic, cancer, afecțiuni ale ficatului si pancreasului, afecțiuni ale glandei tiroide, afecțiuni cardiace, afecțiuni ale tactului intestinal, gastrointestinale, boli metabolice, infertilitate, ovar poli chistic, endometrioză, etc)

În acest sens venim în ajutorul dumneavoastră oferindu-vă sprijin nutrițional atât în prevenție cât și în patologii

Nutriționistul Gynatal oferă suport teoretic și practic necesar în elaborarea programelor nutriționale corelate cu starea de sănătate sau de boală.

Consultația făcută de un nutriționist bun și regimul recomandat de acesta te pot ajuta să te debarasezi de obiceiuri și reflexe create artificial și să ajungi să percepi și să urmezi nevoile reale, benefice pentru corpul tău.

Consultațiile și dietele personalizate se fac pe baza unui set de analize medicale, a scanării cu biorezonanța și a măsurătorilor cu bioimpedanță.